Visie

Exclusief wonen met Oscar V

Heeft u altijd al exclusief willen wonen? Oscar V begeleidt u graag bij het bouwen of verbouwen van uw exclusief landelijk of modern villabouwproject. Een villa of landhuis is voor ons een luxueuze, veelal ruimtelijke woning, die zowel binnen als buiten één en dezelfde sfeer ademt. Een Oscar V villa wordt ontworpen rekening houdend met eigentijdse eisen zoals comfort, lichtinval, locatie, volume, open structuren en hoge plafonds, en weet zowel de modern tijdloze, als de klassieke woonwensen te behartigen.

 

Luxe villabouw is meer dan luxe uitstraling

Villabouw wordt zeker niet alleen gekenmerkt door de luxueuze uitstraling en het esthetische karakter van het gebouw, maar ook door het comfort en de luxe ervan voor de gebruiker. Het is belangrijk om rekening te houden met nog tal van andere factoren zoals locatie, omgeving, algemene onderhoudskosten, binnenklimaat, lichtinval op verschillende momenten van de dag, en natuurlijk onderhoudsvriendelijkheid. Ook de toegankelijkheid van de woning mag niet vergeten worden. We houden dus echt met alles rekening. Oscar V zorgt niet enkel voor een luxueuze uitstraling maar ook voor een luxueuze ervaring!

 

Uw droomvilla bouwen met Oscar V

Bent u eraan toe om uw eigen woonwensen te vervullen? Wil u zelf een villa bouwen? Oscar V is gespecialiseerd in luxe sleutel-op-de-deur villabouw. Wij bieden de juiste ondersteuning en kennis bij de bouw van uw nieuwe villa, maar ook bij de renovatie van oudere woningen. Wij begeleiden u volledig in het proces; van aan de ontwerpfase tot bij de oplevering, altijd rekening houdend met uw woonwensen én comfort.

Voor meer informatie over uw toekomstig Oscar V project kan u daarom vrijblijvend een afspraak maken. 

Neem contact met ons op via T 015 300 366 of mail info@oscarv.be